Smoke & Fire Weekend

Dubrovnik Beer Company i Fat Bastard Smokehouse & Bbq u sklopu desetog izdanja Good Food festivala u Dubrovnik dovode sjajne glazbene sastave. U petak, 13.10. će nastupiti Ivan Grobenski sa svojim bendom dok u subotu, 14.10. dolaze Noa & Funk Blasters od 20h.

Pored naših piva:
Maestral – Lager | Fortunal – Pale Ale | Grego- Milk Stout, Goa- NE IPA | Hazy 13 – Hazy Pale Ale

Točimo gostujuće pive:
???????? Španjolska: Gross Brewery – Frisbi Lagered Ale | Gross Brewery – Tang & Tang Tangerine (NE IPA )
???????? Danska: MIKKELLER – Ich Bin Berliner Weisse with Blueberry | MIKKELLER – The Guide NEIPA
???????? UK: Siren Brewery – Soundwave IPA | Vocation Brewery – Hop, Skip & Juice (Hazy pale ale)
???????? Hrvatska: ZMAJSKA – PALE ALE | PRIMARIUS – RINGIŠPIL ( Session IPA) | BURA BREW – OPTIMIST (Golding ale)

♨️ Hrana:
Black Angus dry aged Tomahawk
Juneća rebra dimljena na hrastu 6h
Svinjska rebra u BBQ umaku, dimljena
Chicken lolipops u slatko pikantnom umaku
Smoked chicken wings
Fat bastard burger
Pull pork

Petak 13.10

Ivan Grobenski je svojim četvrtim studijskim albumom ‘Apocalipstick’ oduševio glazbene kritičare diljem regije koji su mu nadjenuli epitete ‘album godine’, ‘najbolji domaći album godine’ te ‘najbolji soul album ikad snimljen u Hrvatskoj’, a koji je zaradio i dvije nominacije za nagradu Rock&Off u kategoriji Albuma godine i Pjesme godine te nominaciju za Porin u kategoriji Najboljeg albuma alternativne glazbe.Grobenski je uvršten i u izbor 100 Artists To Watch 2023. kojeg sastavlja IMPALA, Europska organizacija nezavisnih izdavača i nacionalnih glazbenih organizacija. Grobenski je u svojoj karijeri izbacio niz hvaljenih albuma (od kojih je uz ‘Apocalipstick’ najistaknutiji ‘Siromahi i Lazari’ koji se našao i na listi 50 najboljih regionalnih albuma desetljeća portala Ravno Do Dna) te nastupao diljem regije i šire pri čemu svakako treba izdvojiti nastupe na festivalu MENT u Ljubljani i festivali WAVES u Austriji gdje je Grobenski bio jedini hrvatski predstavnik.Poslušajte ????
https://youtu.be/fkapO12xNgg?si=CjGMLET8yPivq9Orhttps://youtu.be/66EeYPpm3as?si=dsTsEV3fPrI331oZ

Subota 14.10.

NoA i njegov bend dokazana su vrhunska klupska pop/rock, funk i dance atrakcija. Ovaj bend izvodi strane i domaće hitove 80-ih i 90-ih godina u plesnom pop rock i funky stilu. Obrade pjesama Dina Dvornika, Songkillersa, Olivera Mandića, Jamesa Browna, Stinga i ostalih garancija su dobre zabave.

May be an image of fire and text that says "VEEKENDATDBO ADBO SMOKEP LISTO PAD &FIRE 13-15 OCTO BER Fat Bastard Smokehouse and BBQ 12-2 sata 12am- 12pm, Dubrovačka pivovara"